Heidewachtelkennel van ‘t Eyck toe Balij

SANNE

Met Sanne hebben wij de draad weer opgepakt voor wat betreft het trainen voor de Orweja (KNJV) proeven,,in het vroege voor  jaar zijn wij met haar aan de slag gegaan, we hebben ons aangesloten bij een puppy-training voor jachthonden, tezamen met haar broertje Sem, en dat ging met een ontzettend gemak.

Al snel bleek dat zij beiden over een enorme werkwil.beschikken. Helaas is Sem bij een verkeersongeluk om het leven gekomen, zodat Sanne zonder trainingspartner verder moest gaan. Het is de bedoeling dat Sanne in 2007 haar eerste KNJV wedstrijd.gaat lopen.

Verder zijn wij van plan om in het voorjaar haar in te schrijven voor de voorjaarsveldwedstrijden (voor de jeugd) Het belooft dan ook een spannend jaar voor haar (en voor ons) te worden               

Sanne 2010

Tentoonstellingen hebben ons nooit echt geboeid, maar wij vonden zelf dat wij met Sanne toch wel een heel mooi hondje in huis hadden gehouden en dus hebben wij haar het afgelopen jaar ingeschreven voor een paar tentoonstellingen. En ons gevoel hierover werd bevestigd. En Uitmuntend (Jeugd-CAC) op de tentoonstelling in Bleiswijk en een ZG op de tentoonstelling in Wijchen.
Een beetje beinvloed door derden besloten wij om nog een keer naar een tentoonstelling te gaan dit maal naar Leiden ook lekker dicht bij huis. Hier werden wij echt verrast door de uitslag. E
n Uitmuntend wederom een CAC en als klap op de vuurpijl beste teef en tot slot, het kon niet op Beste van het Ras.

Samenvattend na 14 maanden. Een prima karakter - gehoorzaam - gezond - lief - sociaal - een enorme werklust - en een exterieur dat tot nu toe, minimaal als Zeer Goed bestempeld is.  

Foto Galerij Sanne

Volgende pagina, Sanne Nedelands Jeuigdkampioen en 1e bij de jeugd op de clubmatch,